Pembiusan untuk kanak-kanak

Mari baca komik sambil belajar tentang Pembiusan. Buku ini khas untuk kanak² yang akan menjalani pembedahan dan pembiusan di hospital. Ibubapa boleh tolong bacakan dan terdapat juga info untuk ibubapa.

Halaman berwarna penuh, sarat dengan info-info pengalaman sebenar yang mampu menarik minat dikalangan kanak-kanak.

Kaedah penceritaan yang menarik dan tidak membosankan. Sambil² baca komik, anak-anak lebih bersedia untuk ke hospital. Menarik kan?

Alhamdulillah, buku Ke-4 kami bermanfaat untuk Kanak-kanak dan ibu bapa.

KOMIK PEMBIUSAN INFORMATIF

HARGA : RM18.90 senaskhah (Pre-order RM15)

KOS POS : RM6 SM/ RM15 SS

https://forms.gle/XAx8abbqHEUH1h7D7

Pembedahan dan pembiusan adalah satu pengalaman baru yang agak merisaukan terutamanya kepada kanak-kanak. Mari kita bantu mereka menghadapinya dengan memahami apa yang bakal berlaku sebelum hari sebenar pembiusan dan pembedahan.

Buku ini mengisahkan Fateh dan Nawrah yang akan menghadapi pembiusan dan pembedahan di hospital. Penceritaan menggunakan ilustrasi gambar dan bahasa yang mudah difahami tentang peristiwa yang bakal berlaku ketika pembiusan.

Ibu, bacakan buku ini untuk anak-anak...

Bacakan buku ini kepada anak anda untuk mengelakkan mereka mengalami tantrum ketika hari pembedahan. Buku ini dapat membantu anak anda untuk melihat, mendengar dan mengalami cerita pembedahan dengan penceritaan dari buku kecil ini.